Jätkusuutlik kalastamine

Kaladest kasutatakse HiPPi söökides vaikse ookeani mintaid, heiki, turska, looduslikku lõhet ja atlandi merilesta. Enamik neist on püütud avamerel, kaugel rannikust. Meie püügikohad asuvad Kirde-Atlandil ja Vaikse ookeani kirdeosas.

HiPPi toodetes kasutatavad kalad pärinevad eranditult jätkusuutlikest, MSC sertifitseeritud kalamajanditest. MSC tagab, et tema kontrolli all olevad kalamajandid vastavad konkreetsetele keskkonnastandarditele, kaitsevad kalavarusid ja haldavad oma kalakasvatust vastutustundlikult. Kala parima kvaliteedi tagamiseks hinnatakse pidevalt keskkonnatingimusi ja valitakse eriti soodsad avamerepüügikohad. Regulaarselt kontrollitakse ka kalamajandeid ennast.

Sel moel pärsib HiPP merede ülepüüki ja aitab aktiivselt kaasa kalavarude säilimisele. Aitame hoida paljude inimeste elatusvahendeid ja toiduallikaid kogu maailmas, nii et meie noorimad kliendid saavad pärida maailma, kus on piisavalt loodusvarasid, et nad saaksid kala süüa ka täiskasvanutena.