Skip to main content

HiPP peedi-juurviljapüree õuna ja loomalihaga

Telli e-poest

HiPP on enamat kui lihtsalt mahe:

HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.

  • Terviklik eine, valmistatud parimast ökoloogilisest toorainest
  • Ilma lisatud soola ja suhkruta
  • Alfa-linoleenhape, üks oomega-3-rasvhapetest, toetab aju- ja närvirakkude arengut
  • Gluteenivaba
  • Ilma lõhna- ja maitseaineteta
  • Ilma säilitus- ja värvaineteta (vastavalt seadusele)

 HiPPi ELi ostujuhis

Netokaal/Maht 220g
Soovituslik söömise aeg Keskpäeval
Peamised koostisosad Õun, Sibul, Kartul, Veiseliha
Lisateave Vaata toote etiketti (PDF)

Art.nr.: AL6440-01-U

Ootame teie hinnangut!

HiPP peedi-juurviljapüree õuna ja loomalihaga

Soovitame purgist võtta üksnes nii suure portsu, kui teie imik suudab tõenäoliselt ära süüa. Soojendamiseks pange purk lihtsalt kuuma vette või mikrolaineahju. Vees soojendamiseks ajage vesi enne keema, eemaldage see pliidilt ja laske veel jahtuda. Veenduge, et vesi ei oleks kuumem kui 70 °C, sest sellel temperatuuril võib silt purgilt eemalduda ning purk muutub libedamaks ja seda on raskem käes hoida. Soojendamise ajal peaks purk olema vees umbes poolenisti ja selle sisu tuleb segada. Mikrolaineahjus soojendamiseks eemaldage kaas ja katke purgiava väikese portselantaldrikuga. Seejärel kuumutage purki 360 W juures umbes 60 sekundit (olenevalt seadmest). Kui purk on soe, segage selle sisu hoolikalt plastlusikaga ja kontrollige temperatuuri. Ärge ülejääke uuesti soojendage ja ärge andke neid oma lapsele.

Rohkem nõuandeid purgitoitude kohta

Hügieenilistel kaalutlustel soovitame imikuid toita purgitoiduga kohe pärast soojendamist. Korra soojendatud toitu ärge enam hoiustage ega taassoojendage. Uuesti soojendatud purkides hakkavad bakterid väga kiiresti paljunema, mis viib toidu kiire riknemiseni. Eesmärk on vältida olukorda, et anname imikule kogemata riknenud toitu. Seetõttu soovitame panna imiku jaoks sobiva koguse eraldi anumasse, et seda soojendada. Soojendamata ülejääke võib külmikus hoida järgmise päevani või etiketile märgitud ajani.

Kuna lapsed liiguvad alates 12. elukuust vaikselt üle peretoitude söömisele, maitsestame purgitoite näpuotsa soolaga, et maitset täiustada. Toodetes sisalduv soola kogus on nii väike, et neid võib tegelikult märgistada madala soolasisaldusega toiduna. See väike kogus on piisav, et täiustada HiPPi purgitoitude maitset. Kui lisame soola, kasutame vaid asjatundjate soovitatud jodeeritud soola. Seega aitavad meie HiPPi purgitoidud kaasa ka joodi päevase koguse saavutamisele. Olenevalt einest ja soovituslikust toitmise vanusest võivad mõned retseptid sisaldada ka ürte ja vürtse. Vürtse ja nende koguseid kohandatakse laste vanustega, et tooted oleksid hästi talutavad.

Soovitame anda imikule pärastlõunal ilma piimata rooga, näiteks teraviljaputru puuviljapüreega. Teraviljades on süsivesikuid, vitamiine ja mineraalaineid, mistõttu on need olulised toitainete allikad. Võite imikule anda ka teraviljaputru köögiviljapüreega. Seega puuviljapüree asemel lihtsalt köögiviljapüreed. Võite kasutada ka HiPPi puuvilja- ja köögiviljapüreed, kus on mõlemat.

Lisateabe saamiseks klõpsake siin.

Vana hea päikese abi on siinjuures end õigustanud. Pange värskelt pestud riideese lihtsalt päikese kätte kuivama. Paari tunni möödudes on plekk peaaegu nähtamatuks pleekinud.

Teise võimalusena võite riietele panna paar tilka beebiõli ja seejärel pesta neid masinas nagu tavapäraselt. Plekid peaksid olema kadunud hiljemalt pärast teist pesukorda. Pehmele mööblile jäänud plekke on kõige parem eemaldada karboniseeritud veega. Valage plekile veidi vett, laske sel sisse imbuda ja seejärel kasutage vettimavat riiet, et vedelik kangast kätte saada. Vajadusel korrake. Ärge proovige eemaldada plekki hõõrumisega, sest see surub mustuse üksnes sügavamale kiudude vahele.

HiPPi mahekartulid kasvavad hästi parasvöötmes, ideaalis ilma pikkade kuiva- või vihmaperioodideta. Eriti hästi kasvab kartul heas seisukorras olevas kobestatud kivivabas pinnases. HiPPi mahekartulite kasvatamisel on määrava tähtsusega ka tasakaalustatud viljavaheldus. Meie mahetootjad järgivad rangelt viieaastast viljavaheldusplaani, et pinnas ja taimed püsiksid terved. Selleks, et tagada piisav kvaliteetse kartuli kogus, kasvatame seda Saksamaa, Austria, Poola, Tšehhi, Slovakkia ja Ungari eri piirkondades.

HiPPi maheveiseliha on eranditult pärit Saksamaal, Austrias, Iirimaal ja Poolas kasvatatud loomadelt. Meie veised veedavad palju aega väljas karjamaadel, millest enamikku on mitu aastat kasutatud haljasaladena. Osa meie karjamaadest asuvad ka vähemviljakal pinnasel või mägises piirkonnas. Maade mõistlik kasutamine soodustab bioloogilist mitmekesisust. Looduslikus elukeskkonnas saavad loomad ka liigiomaselt käituda: nad elavad karjana koos ja otsustavad ise, millal süüa või puhata. Piisavas koguses heintaimi ja ürte on neile alati kättesaadaval ning see koos vabas õhus viibimisega on loomade tervisele väga kasulik. Talvel antakse neile lisasööta – heina ja silo – üksnes vajaduse korral.

Mitmekordselt kasutatavad purgid on keskkonnahoidlikust vaatepunktist mõistlikud, kui neid saab taaskasutada vähemalt viis korda. Seega peaks neid tehasesse tagastama vähemalt viis korda, et neid uuesti täita. Purkidele rakendatava suure mehaanilise surve (transpordil, hoiustamisel, puhastamisel jne) tõttu on nii suur taaskasutusmäär ebatõenäoline. Oodatavalt väiksema taaskasutusmäära tõttu on mitmekordselt kasutatavate purkidel ökoloogilisi eeliseid vähem. Sellest vaatenurgast on keskkonna jaoks kasulikum käidelda purke klaasist toormaterjalina. Seetõttu on enam kui pooled HiPPi purkidest toodetud ringlussevõetud klaasist. Sellegipoolest liigume ühekordse kasutuse süsteemi ökoloogilise optimeerimise suunas. Aastate jooksul on meie purkide kaal vähenenud (mõningatel juhtudel kuni 20%). See aitab kaasa nende ökoloogilise mõju vähendamisele. 

Lisateave HiPPi jätkusuutlike pakendite kohta

Küsimuste korral on meie tiim valmis teid igati aitama.

Kontaktivorm

Lisatooted sellest kategooriast