HiPP Krõbedad teraviljarõngad juustuga
HiPP on enamat kui lihtsalt mahe:
HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.
- Maitsev vahepala nii kodus kui reisidel
- Valmistatud hoolikalt valitud paisutatud teraviljadest
- Ehtsa parmesani juustuga
- Ilma lisatud suhkruteta
- Õhuline ja kerge struktuur - rõngas laguneb suus kiiresti
Netokaal/Maht | 25g |
---|---|
Soovituslik söömise aeg | Söögikordade vahel |
Peamised koostisosad | Hirss, Nisu |
Lisateave | Vaata toote etiketti (PDF) |
Art.nr.: DA82014
Väikelapsele võib anda mõõdukas koguses magusat (1–2 portsjonit päevas), näiteks magusat määret röstsaial. Üks portsjon magusat on ligikaudu lapse käe suurune. On oluline, et lapsed suhtuksid maiustustesse kui millessegi tavalisse. Vanemad ei tohiks siiski lasta oma pisikestel liigselt maiustada, sest see võib kahjustada hambaid.
Kui tootel on kirjeldus „ilma lisatud suhkruta“, tähendab see, et sinna pole lisatud koostisosi nagu kristallsuhkrut, fruktoosi ega siirupit. Kõik tootes sisalduvad suhkrud pärinevad vaid looduslikest toorainetest, mida tootes kasutatakse.
Nisu on laialt levinud, sest kasvab jõudsalt nii lõuna ja kagu kuivadel aladel kui ka niiskematel ja külmematel aladel kirdes. Kui aga on kas liiga külm või liiga kuum, väheneb nisu saagikus ja halveneb kvaliteet. Seepärast kasvatatakse HiPPi mahenisu Saksamaal, Itaalias, Austrias, Slovakkias, Ungaris, Leedus ja Rumeenias. Pärast koristamist (juunist augustini) nisu puhastatakse, kuivatatakse ja hoiustatakse päritoluriigis.
Hirss armastab kuumust ja kasvab jõudsalt ka kuivas. Pärast edukat idanemist kasvab hirss üsna jõuliselt. Külviaeg on enamasti aprilli lõpus või mai alguses. Selleks et hirss ilusti kasvama läheks, peab pinnas olema soe ja niiske. Sellised tingimused on Ida- ja Kagu-Euroopas, mispärast kasvatatakse HiPPi mahehirssi Poolas, Austrias ja Ukrainas. Olenevalt kasvukohast koristatakse meie hirssi alates augusti keskpaigast. Pärast koristamist hirss – samamoodi nagu nisu – kuivatatakse, puhastatakse ja hoiustatakse. Hiljem saadetakse see välja ja jahvatatakse.