Jätkusuutlikkus ettevõtte töökorralduses

HiPPi jaoks pole jätkusuutlikkus pelgalt moekas turundustermin. Me oleme juba rohkem kui 60 aastat mahetootmisele pühendunud. Teedrajava äriettevõttena oleme suutnud jätkusuutlikkuse põhimõtteid suuresti mõjutada. Meie jätkusuutlikkuse küsimustega tegelev haldusosakond keskendub nii ettevõttele tervikuna kui ka tervele väärtuse loomise ahelale.


Välja töötatud HiPPi põhimõtetest lähtuvad oma töös ka meie tootjad ja tarnijad, et tagada kvaliteet, keskkonnakaitse ja õiglased sotsiaalsed töötingimused.

Me leiame, et jätkusuutlikkus on haldusküsimus.

Jätkusuutlikkuse haldusega tegeleb meie haldusosakond. Igas ettevõtte tegevusvaldkonnas tegutseb jätkusuutlikkuse eest vastutav ametnik, kes töötab jätkusuutlikkuse eesmärkide väljatöötamise ja juurutamise nimel.

Dokumentatsioon

Jätkusuutlikkuse aruandes avaldame kõik ettevõtte tähtsamad näitajad ja aastaeesmärgid. Kõik HiPPi tootmisettevõtted on kinnitatud standardiga Norm ISO 14001 Esimene HiPPi tootmisettevõte rajati Pfaffenhofenisse 1997. aastal ja see saanud Euroopa Ühenduse keskkonnajuhtimis- ja -auditeerimissüsteemi (EMAS) kinnituse.