HiPP Kõrvitsapüree kartuli ja maheveiselihaga
HiPP on enamat kui lihtsalt mahe:

HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.
- Terviklik eine, valmistatud parimast ökoloogilisest toorainest
- Ilma lisatud soola ja suhkruta
- Alfa-linoleenhape, üks oomega-3-rasvhapetest, toetab aju- ja närvirakkude arengut
- Gluteenivaba
- Ilma lõhna- ja maitseaineteta
- Ilma säilitus- ja värvaineteta (vastavalt seadusele)
Netokaal/Maht | 190g |
---|---|
Soovituslik söömise aeg | Keskpäeval, Pärastlõunal |
Peamised koostisosad | Kartul, Veiseliha |
Lisateave | Vaata toote etiketti (PDF) |
Art.nr.: 6270-01

HiPPi maheveiseliha on eranditult pärit Saksamaal, Austrias, Iirimaal ja Poolas kasvatatud loomadelt. Meie veised veedavad palju aega väljas karjamaadel, millest enamikku on mitu aastat kasutatud haljasaladena. Osa meie karjamaadest asuvad ka vähemviljakal pinnasel või mägises piirkonnas. Maade mõistlik kasutamine soodustab bioloogilist mitmekesisust. Looduslikus elukeskkonnas saavad loomad ka liigiomaselt käituda: nad elavad karjana koos ja otsustavad ise, millal süüa või puhata. Piisavas koguses heintaimi ja ürte on neile alati kättesaadaval ning see koos vabas õhus viibimisega on loomade tervisele väga kasulik. Talvel antakse neile lisasööta – heina ja silo – üksnes vajaduse korral.

HiPPi mahekartulid kasvavad hästi parasvöötmes, ideaalis ilma pikkade kuiva- või vihmaperioodideta. Eriti hästi kasvab kartul heas seisukorras olevas kobestatud kivivabas pinnases. HiPPi mahekartulite kasvatamisel on määrava tähtsusega ka tasakaalustatud viljavaheldus. Meie mahetootjad järgivad rangelt viieaastast viljavaheldusplaani, et pinnas ja taimed püsiksid terved. Selleks, et tagada piisav kvaliteetse kartuli kogus, kasvatame seda Saksamaa, Austria, Poola, Tšehhi, Slovakkia ja Ungari eri piirkondades.

HiPPi mahekõrvitsad kasvavad eriti hästi Kesk-Euroopa suvistes tingimustes. Kasvu- ja valmimisperioodil on seal soe, öökülmasid ei esine ning sademeid on täpselt parasjagu. Kuna mahekõrvits nõuab täiuslikuks arenguks heas seisukorras olevat mulda, kasvatatakse meie kõrvitsaid Ungaris, Poolas, Hispaanias ja Saksamaal vaid sellises pinnases, mille kvaliteeti kontrollitakse korrapäraselt.

Soovitame purgist võtta üksnes nii suure portsu, kui teie imik suudab tõenäoliselt ära süüa. Soojendamiseks pange purk lihtsalt kuuma vette või mikrolaineahju. Vees soojendamiseks ajage vesi enne keema, eemaldage see pliidilt ja laske veel jahtuda. Veenduge, et vesi ei oleks kuumem kui 70 °C, sest sellel temperatuuril võib silt purgilt eemalduda ning purk muutub libedamaks ja seda on raskem käes hoida. Soojendamise ajal peaks purk olema vees umbes poolenisti ja selle sisu tuleb segada. Mikrolaineahjus soojendamiseks eemaldage kaas ja katke purgiava väikese portselantaldrikuga. Seejärel kuumutage purki 360 W juures umbes 60 sekundit (olenevalt seadmest). Kui purk on soe, segage selle sisu hoolikalt plastlusikaga ja kontrollige temperatuuri. Ärge ülejääke uuesti soojendage ja ärge andke neid oma lapsele.