Skip to main content
alates 6.elukuust

HiPP Porgandipüree suhkrumaisi ja mahevasikalihaga

HiPP on enamat kui lihtsalt mahe:

HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.

  • Terviklik eine, valmistatud parimast ökoloogilisest toorainest
  • Ilma lisatud soola ja suhkruta
  • Alfa-linoleenhape, üks oomega-3-rasvhapetest, toetab aju- ja närvirakkude arengut
  • Gluteenivaba
  • Ilma lõhna- ja maitseaineteta
  • Ilma säilitus- ja värvaineteta (vastavalt seadusele)
Netokaal/Maht 190g
Soovituslik söömise aeg Keskpäeval
Peamised koostisosad Porgand, Mais, Kartul
Lisateave Vaata toote etiketti (PDF)

Art.nr.: 6280-01

Ootame teie hinnangut:

HiPP Porgandipüree suhkrumaisi ja mahevasikalihaga

Soovitame purgist võtta üksnes nii suure portsu, kui teie imik suudab tõenäoliselt ära süüa. Soojendamiseks pange purk lihtsalt kuuma vette või mikrolaineahju. Vees soojendamiseks ajage vesi enne keema, eemaldage see pliidilt ja laske veel jahtuda. Veenduge, et vesi ei oleks kuumem kui 70 °C, sest sellel temperatuuril võib silt purgilt eemalduda ning purk muutub libedamaks ja seda on raskem käes hoida. Soojendamise ajal peaks purk olema vees umbes poolenisti ja selle sisu tuleb segada. Mikrolaineahjus soojendamiseks eemaldage kaas ja katke purgiava väikese portselantaldrikuga. Seejärel kuumutage purki 360 W juures umbes 60 sekundit (olenevalt seadmest). Kui purk on soe, segage selle sisu hoolikalt plastlusikaga ja kontrollige temperatuuri. Ärge ülejääke uuesti soojendage ja ärge andke neid oma lapsele.

Rohkem nõuandeid purgitoitude kohta

Kasutage plastlusikat – see on pehmem ega kahjustada purki. Et lusikas mahuks mugavalt pisikesse suhu, peaks see olema kitsa ja lameda kujuga. Tehke esimene katsetus siis, kui imik on rahulik ja lõõgastunud. Ärge oodake, kuni ta on väga näljane, sest selleks ajaks on tal täielikult kadunud soov katsetada. Lusikaga söömine on imiku jaoks midagi uut ja seda peab õppima. Seega läheb teil alguses tõenäoliselt veidi kannatust tarvis. Esimeste katsetuste jaoks soovitame kasutada peeneks püreestatud mahedamaitselisi köögivilju.

Lisateavet vaadake siit.

Meie maheporgandid kasvavad hästi parasvöötmes. Eriti jõudsalt kasvavad need heas seisukorras olevas kivivabas ja väikese liivasisaldusega mullas. Parimad tingimused porgandite kasvatamiseks oleme leidnud Kesk- ja Ida-Euroopas, täpsemalt Saksamaal, Austrias, Madalmaades, Ungaris, Tšehhis ja Poolas.

Itaalias ja Rumeenias. Kuna mais sarnaneb hirsiga, armastab see samuti kuumust, kuid vajab õitsemise ajal ka palju vett. HiPPi mahetootjad eelistavad tuultele avatud kasvukohti, et saak kiiremini kuivaks. Maisi transporditakse ja töödeldakse ainult vajaduse tekkides, senikaua hoitakse seda kohapeal. Purgitoitudes kasutatav suhkrumais töödeldakse aga vahetult pärast koristust.

Küsimuste korral on meie tiim valmis teid igati aitama.

Kontaktivorm

Lisatooted sellest kategooriast